verder lekker lezen

Een levenscoach helpt je wanneer je leven niet verloopt zoals jij het wilt?

Levenscoach

Ons leven wordt almaar veeleisender en onze keuzemogelijkheden zoveel groter. Zowel op professioneel als op sociaal vlak. Een Levenscoach wijst je in deze doolhof de juiste weg richting welzijn en geluk. Zo kun je je persoonlijk, zakelijk en sociaal leven weer meer inhoud en zin geven. Want tijdens een bezoek aan een life coach draait alles rond je wilt en wat je kunt.

Zoektocht naar een zinvoller leven

Tijdens een bezoek aan een levenscoach staat geluk en welzijn centraal. Dat is het grootste verschil met een personal coach. Die houdt zich vooral bezig met je persoonlijke groei en ontwikkeling en geeft heel wat aandacht aan de verdere ontwikkeling van je loopbaan.

Ontevreden met je leven zoals dat nu verloop

Heb je het moeilijk met het maken van keuzes? Ben je het overzicht over je leven eventjes kwijt? Voel je je eenzaam, doelloos en uitgeblust?  Vergelijk je jezelf teveel met anderen die het volgens jou altijd zoveel beter doen dan jij? Dan is een tussen van een levenscoach zeker een goed idee. We willen allemaal een zinvol met meer aandacht voor ons gezin, familie en vrienden. Met meer rust en ontspanning, en daar kan een levenscoach je zeker bij helpen.

Wanneer bezoek je een levenscoach?

Naar de levenscoach kun je met de meest uiteenlopende klachten terecht, en dit zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak. De meest voorkomende klachten of aandoeningen waarmee hij je kan helpen zijn:

 • ADHD, ADD en autisme
 • Angst, stress, depressie en brun-out
 • Borderline
 • Agressie en allerlei conflict situaties
 • Concentratie, leerproblemen
 • Faalangst en verlatingsangst
 • Relatieproblemen
 • Het verwerken van een rouwproces
 • Slaapproblemen
 • Trauma PTSS
 • Meer zingeving geven aan je leven
 • Een negatief zelfbeeld

Een levenscoach geeft je de nodige begeleiding en ondersteuning naar een betere gezondheid, meer energie, ontspanning, zelfvertrouwen, een grotere bewustwording en bij je zoektocht naar lichamelijk, mentaal en emotioneel evenwicht. Een levenscoach levert maatwerk, geen enkele behandeling is hetzelfde. Een eerste gesprek moet duidelijk maken of een levenscoach je kan helpen je problemen op te lossen.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *