verder lekker lezen

Een auto met een ander uiterlijk

car wrap

Er zijn autobezitters die op zoek zijn naar originaliteit. Het is mogelijk om een auto een origineel uiterlijk te geven. De auto kan een andere kleur en een frisse look krijgen. Bepaalde onderdelen en striping kunnen de auto een sportief uiterlijk geven. Autobezitters die hun auto een origineel uiterlijk willen geven gaan op zoek naar een bedrijf dat kan zorgen voor een vakkundige Car wrap.

De auto krijgt een andere kleur

Het is mogelijk om een auto een andere kleur te geven. Hoe kan dat worden gedaan? Door hoogwaardige car wrap folies te gebruiken. Door vakmensen aangebrachte folies zorgen voor een uiterlijk dat nagenoeg gelijk is aan een autolak. De folies hebben als voordeel dat de originele autolak van de auto goed beschermd is tegen lichte schaafplekken, steenslag en allerlei weersinvloeden.

Onderdelen van de auto een andere kleur geven

Een auto kan ook een origineel uiterlijk krijgen door bepaalde onderdelen van de auto een andere kleur te geven. Het dak of de spiegels van de auto in een andere kleur geven de auto een originele of sportieve look. Natuurlijk kunnen ook onderdelen in het interieur, zoals bijvoorbeeld de middenconsole of het dashboard, van een andere kleur worden voorzien.

Het spuiten van de velgen

Een auto krijgt een heel andere look als de velgen worden gespoten. Natuurlijk kunnen de velgen gespoten worden in iedere gewenste kleur. Ook kunnen de velgen voorzien worden van een matte, satijnen of hoogglans finish. De velgen worden overigens eerst van de banden verwijderd. Vervolgens worden de velgen van binnen en buiten gespoten. Na het spuiten worden de banden weer gemonteerd. Uiteraard worden de banden ook uitgelijnd.

Een opvallend logo

Auto’s zijn voorzien van een logo. Vaak is dit logo gemaakt van chroom. Chroom geeft bij spuiten een minimale hechting. Toch is het mogelijk om te zorgen voor een opvallend loge. Hoe wordt dat gedaan? Door bij het spuiten van het logo een speciale primer te gebruiken. Dankzij deze primer hecht de lak wel op een duurzame¬† manier op het logo.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *