verder lekker lezen

Wat is een shisha nou eigenlijk?

Shisha kopen

Hoor je ook zoveel mensen over shisha kopen en wil je zelf ook wel eens shisha kopen, dan is het slim om van tevoren te ontdekken wat shisha eigenlijk is. Shisha is eigenlijk een vertaling van het woord voor waterpijp. Met die waterpijp kun je gearomatiseerde pijptabak roken. Dit kan worden gedaan in groepen of alleen. Vaak is het gebruikelijk om dit met een groep te doen, omdat het echt als een gezellige activiteit wordt gezien. Shisha kopen is tegenwoordig erg gemakkelijk, je kunt zo online een bestelling plaatsen. Daarom maken veel mensen nu gebruik van shisha, vooral onder de jongeren is dit erg in trek.

Amy Deluxe

De waterpijpen waarmee je de tabak rookt bestaan in allerlei vormen, maten, kleuren en materialen; een voorbeeld van een shisha lijn is Amy deluxe. Maar ook de Amy deluxe heeft weer verschillende versies. Toch onderscheidt de Amy deluxe zich in de goede verhouding tussen kwaliteit en de prijs hiervoor. Ook variëren de prijzen van de waterpijpen van 50 euro tot zo’n 295 euro. Daarnaast biedt het merk verschillende losse onderdelen aan mocht er iets stuk gaan of dat je de shisha een ander uiterlijk wilt geven door bijvoorbeeld voor een onderdeel te kiezen met een andere kleur.

Wat heb je verder nodig voor shisha?

 

Om de shisha te kunnen gebruiken moet je ook pijptabak, kooltjes, en eventueel mondstukken aanschaffen. Pijptabak bestaat in allerlei smaakjes zoals watermeloen, appel, sinaasappel, druiven, maar ook bijvoorbeeld kokos. Tijdens het roken van de tabak krijg je dus een heerlijk smaakje in je mond. Verder is de prijs voor de pijptabak ook redelijk laag, namelijk zo’n 7 euro voor 120 gram. De prijs voor kooltjes verschilt enorm, maar vaak kun je deze al vanaf 5 euro kopen. Tevens zijn mondstukken er in allerlei soorten, zo zijn er flexibele mondstukken, maar ook onbuigbare. De mondstukken voor een Amy Deluxe shisha heb je van glas, rubber, aluminium, maar ook plastic. Zo is er voor ieder wat wils als je shisha koopt.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *