verder lekker lezen

Individuele familieopstellingen Venlo: ontdek wie jij werkelijk bent

Individuele familieopstellingen Venlo

Het leven is eigenlijk één grote leerschool. We kunnen namelijk van alles wat we tegenkomen op ons levenspad leren. En net zoals onze fysieke scholen onderverdeelt zijn in subscholen, is de school van het leven dat ook. Één van deze subscholen is ons familiesysteem en haar karmische lijnen. Wil jij meer over jezelf te weten komen en jezelf op persoonlijk vlak verder ontwikkelen? De individuele familieopstellingen in Venlo kan ik je dan echt aanraden.

Karmische levenslijnen

Een individuele familieopstelling helpt je om dagelijkse vraagstukken en de daarbij behorende belemmeringen te ontdekken. Op een onbewust niveau speelt er binnenin een familie namelijk veel meer dan wat men met het blote oog kan zien. Dit heeft te maken met de zogeheten karmische levenslijnen. In deze voor ons onzichtbare lijnen zitten voornamelijk oude, vastzittende, emotionele patronen verborgen die jij en ik in ons dagelijks leven onbewust herhalen.

Onbewuste loyaliteit

Een voorbeeld hiervan is een niet overwonnen angst door een overleden familielid. Omdat deze angst niet is overwonnen in dat leven, wordt deze doorgegeven aan een nakomeling. Dat is een universele wet. Dit betekent dus dat sommige manieren van jouw doen en laten eigenlijk helemaal niet van jou zijn. Maar ooit zijn ontstaan bij een van jouw voorgaande familieleden die jij onbewust hebt overgenomen. Dit kan dus van een oma zijn, een oom, een over-over grootmoeder etc.

Individuele familieopstellingen bieden inzicht

Dit verklaarde voor mij waarom ik soms gedragingen vertoonde, overtuigingen uitsprak of emoties voelde waarvan ik de link niet met mezelf kon leggen. Maar die mij op dat moment wel belemmerden om uitdrukking te geven aan wie ik werkelijk ben. Dankzij de individuele familieopstellingen in Venlo heb ik nu inzichtelijk hoe dat in verhouding stond tot mijn familiesysteem. En ook hoe mijn andere levensthema’s  liefde, relaties en intimiteit; lichaam, gezondheid en ziekte; werk, carrière en geld hierdoor beïnvloed werden.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *