verder lekker lezen

De mooiste bohemian ketting

bohemian ketting

Een mooie ketting, je outfit gaat of staat ermee. Kettingen zijn niet alleen meer voor vrouwen, maar ook voor mannen. Tegenwoordig laten we het ook niet alleen maar bij een subtiel zilver kettinkje, nee, in deze tijd kan je er gewoon voor kiezen om je ketting hét statement te laten zijn van je outfit. Kies bijvoorbeeld voor een mooie kleurrijke bohemian ketting in de kleur die perfect matcht bij jouw outfit, of ga voor twee kettingen als je wat meer uit wil pakken, bijvoorbeeld tijdens een festival.

Welke kleur past bij jou

Het leuke aan je nieuwe bohemian ketting is dat ze verkrijgbaar zijn veel verschillende kleuren. Heb je een blauwe outfit aan, dan kan het heel tof zijn om voor een ketting met blauwe accenten te kiezen zodat het bij elkaar helemaal klopt. Maar kijk ook eens naar de kleurencirkel. Heb je een blauwe outfit aan? Kijk dan eens welke kleur hier tegenover staat: oranje. De kans is groot dat als je deze kleur kiest, jouw outfit helemaal hip is. Kijk wel goed naar de kleurtoon als je dit probeert!

Bohemian kettingen stylen

Een bohemian statement ketting is leuk voor jong en oud. De sieraden staan echt voor de zomer en gaan dus uitermate goed samen met een zwierige jurk en een paar mooie sandalen eronder. Door het zo te combineren straal je direct uit dat je geniet en dat je niet bang bent om uit te pakken met je outfit. Met een mooi subtiel make-upje maak jij je outfit helemaal af.

Samen met vriendinnen

Hoe leuk is het om matchende sieraden te hebben met je vriendinnen? Houden jullie allebei van de boho stijl, of houdt misschien je hele vriendinnengroep er wel van, dan kun je een keer een sieraden ruil houden met je groep. Zo heb je zonder dat je elke keer nieuwe sieraden koopt, toch het gevoel dat je elke keer kan kiezen voor een nieuwe ketting. En dat het je niets kost, is helemaal mooi meegenomen.

 

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *