verder lekker lezen

Lp platen waarde

lp platen waarde

Ben je in het bezit van een grote collectie lp’s en ben je benieuwd hoeveel de lp platen waarde bedraagt? Dan kun je bij een professionele opkoper terecht. Er zijn lp opkopers en afnemers, die grote en kleine verzamelingen opkopen om hun assortiment uit te breiden en later door te verkopen. Natuurlijk bestaat er zoiets als de commerciële lp platen waarde, maar lp’s hebben ook een emotionele prijs. Het is fijn om een opkoper te vinden, die naast verstand van commercie, ook het gevoelsaspect van een verzameling begrijpt.

Lp platen waarde schatten

Natuurlijk hebben afnemers vaak een idee van de lp platen waarde of hebben zij kanalen om deze te achterhalen. Soms loopt de lp platen waarde erg uiteen. Je kunt een collectie hebben met enerzijds reguliere platen en anderzijds verzamelitems. In zo’n geval is het soms aan te raden om op commissiebasis te verkopen. Het verkopen van lp’s levert dan pas geld op, wanneer er een koper gevonden is.

Een verzameling verkopen

Wil je liever in één keer je hele verzameling lp’s verkopen? Dan kun je vragen of een opkoper wil bieden op jouw verzameling of een totaalprijs wil voorstellen. Zo ben je in één keer van je lp collectie af en weet je toch, dat deze in handen van een verzamelaar komt! De prijs die je voor je lp’s krijgt, hangt sterk af van je collectie. Sommige lp’s zijn slechts enkele euro’s waard, terwijl andere per stuk wel vijftig of honderd euro kunnen opbrengen. De kwaliteit, de hoes en de editie zijn hierbij ook van belang.

Een betrouwbare lp platen waarde

Wil je zeker weten dat je de juiste lp platen waarde voor je verzameling krijgt? Dan is het handig om met een betrouwbare opkoper in zee te gaan. Je kunt van tevoren eerst contact zoeken om de afspraken door te spreken. Vaak staan er ook recensies op de website van de opkoper, zodat je kunt zien of je voorgangers tevreden waren.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *