verder lekker lezen

Leer werken met de Law of Attraction in omgeving Rotterdam

Aan het begin van dit jaar was je vLaw of attraction Rotterdamoornemen om je leven te beteren en om niet langer meer in je valkuil(en) te trappen. Dit vertel je jezelf dan ook elke dag weer: ‘ik ga X niet meer doen’. Het ironische is dat je jezelf toch vaker wel dan niet in een dergelijke situatie terugvindt. Hoe is dit toch mogelijk? In Rotterdam vind je een antwoord op deze vraag m.b.v. de law of attraction.

The deal is in the details

Volgens de law of attraction trekken we aan wat we uitzenden, net zoals een radio. Een belangrijk detail hierbij is echter dat zowel het universum als je onderbewuste niet alle woorden van jouw request ‘hoort’. Woorden als ‘niet’ en ‘geen’ registreren ze namelijk niet. Dus wanneer jij een verlangen uitspreekt waar één van deze of beide woorden in voorkomen, worden deze woorden niet geregistreerd en krijg je precies datgene wat je niet wilt.

Verandering van spijs doet eten

Hier verandering in brengen gaat echter niet over één nacht ijs. Van jongs af aan is ons namelijk met de paplepel ingegoten dat wanneer we iets niet willen, we dat ook zo formuleren. Op verschillende niveaus in ons onderbewustzijn zijn deze patronen daardoor als het ware in onze manier van denken en spreken geprogrammeerd. Maar als we successen willen gaan behalen, is het noodzakelijk hier verandering in te brengen.

Gooi het roer om

Door je bewust te worden van hoe de Law of Attraction werkt, kan je deze onbewuste patronen doorbreken en transformeren. Hierdoor krijg je weer meer invloed op de keuzes die je maakt, maar ook op de emoties die je voelt. Want wanneer je je emoties in goede banen weet te leiden, kan je jezelf vrijmaken van je blokkades. Dit is dan ook de sleutel naar jouw algehele innerlijke vrijheid waardoor het leven weer één groot avontuurlijk spel wordt.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *