verder lekker lezen

Voetmassages verbeteren de gezondheid van lichaam en geest

Voetmassage Spijkenisse

Een goed uitgevoerde voetmassage doet je in de eerste plaats ontspannen. Ze is voor iedereen geschikt maar vooral voor diegenen die dagelijks veel over en weer lopen of lang in dezelfde houding moeten staan. Een goede voetmassage betekent echter zoveel meer voor zowel je lichamelijke als je geestelijke gezondheid.

Thaise voetmassage

Richt zich vooral op je energiebanen. Bepaalde punten in je voetzolen zijn verbonden met specifieke organen. Deze massage wordt uitgevoerd met speciale stokjes die je bloedomloop verbeteren en blokkades in je voetzolen opheffen. Die blokkades zijn oorzaak van heel wat gezondheidsklachten.

Shiatsu massage 

Tijdens een shiatsu massage oefent de therapeut druk uit op bepaalde punten in je voeten en je voetzolen. Daardoor stroomt je energie weer vrij door je lichaam. Je voelt je energieker en vitaler dan ooit en lichaam en geest zijn weer in evenwicht. Een shiatsu massage werkt ook preventief.

Hot stone massage 

De therapeut gebruikt zowel kleine als grote basaltstenen. Die worden opgewarmd tot gemiddeld vijftig graden en houden deze warmte lang vast. Basaltstenen met verschillende afmetingen worden zowel over je lichaam als tussen je tenen verschoven. Dat zorgt voor soepele spieren, helpt bij vermoeidheid en brengt je gezondheid weer in evenwicht.

Ontspannende voetmassage zorgt voor betere bloedcirculatie

Deze massage ontspant niet alleen. Ze verbetert je bloedcirculatie, zorgt voor soepele spieren in je voeten, brengt meer zuurstof  naar je hersenen en je organen.

Ontspannende voetmassages:

  • Verlagen een hoge bloeddruk
  • Verzachten de vervelende symptomen van het Pré Menstrueel Syndroom of kortweg PMS.
  • Verminderen de klachten van  de menopauze of de overgang
  • Helpen bij oedeem of vochtophoping in je enkels en je voeten, vooral bij zwangere vrouwen
  • Vermindert gewrichtspijn
  • Verzacht symptomen van angst en depressie
  • Vermindert hoofdpijn en migraine

Heb je nood aan ontspanning of last van een van deze aandoeningen en woon je in de regio Spijkenisse? De therapeuten van Voetmassage Spijkenisse staan je met raad en daad bij.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *